Ingredients
(per a 4 persones)
4
medallons de lluç
200 gr de pernil de gla
100 g de formatge Idiazabal ratllat
250 g de nata liquida
sal, pebre
oli d'oliva verge
germinats
200 gr de pernil de gla
100 g de formatge Idiazabal ratllat
250 g de nata liquida
sal, pebre
oli d'oliva verge
germinats
Preparació
En
una paella ben calenta daurem el rap prèviament salpebrat. Un cop
ben ros, el retirem del foc, l'emboliquem amb el pernil i el fiquem
al forn a 180º durant uns 2-3 minuts.
Per
la crema d'Idiazabal, reduïm la nata, la salpebrem i, quan arrenqui
el bull, hi afegim el formatge ratllat, ho remenem tot i ho retirem.
Per
muntar el plat, col.loquem la crema d'Idiazabal al fons d'un plat
soper, el rap al centre amb un rajolí d'oli d'oliva verge i ho
decorem amb un manat de germinats.
BON PROFIT !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada