- 3 pomes
- 100 g sucre moreno
- Mantega
- 6 fulles de brick
- 50 g. de panses
- 50 g ametlles laminades
- 50 g pinyons
- ½ cullerada de canyella molta
- Vainilla en pols
- Nou moscada
- ¼ de got de rom
PREPARACIÓ:
- Posem les panses dins el got amb el
rom perquè s’hidratin.
- Es tallen les pomes a daus petits i
es saltegen uns 5 minuts a la paella amb un xic de mantega.
- Afegim els fruits secs, les panses,
les espècies i el sucre a la paella i ho saltegem juntament amb les pomes
2-3 minuts. Reservem i deixem refredar.
- Pintem 2 fulles de pasta brick amb
mantega fosa, i hi posem la barreja de fruits secs i poma a dins.
Dobleguem els laterals i després enrotllem la massa, deixant la part que
queda oberta a sota. Ens han sortit 3 farcells d’uns 30 cm.
- Pintem els farcells amb mantega fosa
i posem al forn, pre-escalfat a 200º durant uns 15 minuts, fins que quedin
torrats.
Santa Cristina d’Aro
24 de Setembre 2016
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada