INGREDIENTS
- 3 filets de porc (comprats al Bonpreu)
- 2 masses de pasta de full
- 1 ou batut
- Paté
- Roquefort
- Mostassa Dijon
PREPARACIÓ
- Extendre bé la massa de full amb el corró
perquè quedi més aviat fina ( si no ens quedarà crua)
- Posar un dels filets de llom sobre la pasta
de full i pintar-lo amb la mostassa. Després emboliquem amb la pasta de
full enrotllant-ho i tancant la massa sobrant dels extrems cap endins.
Farem el mateix amb el paté i amb el formatge Roquefort (tallant llesques
petites i posant al cim de la peça de carn).
- Posem els filets en una safata i pintem amb
ou batut.
- Coem al forn pre-escalfat a 200 º durant uns
20 minuts, fins que la pasta de full quedi torrada.
- Tallem a llesques i servim.
Nosaltres l’hem
acompanyat de puré de patata. Algunes receptes d’acompanyament hi posen compota
de poma.
Santa Cristina d’Aro
24 de Setembre 2016
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada