Ingredients:
- 2 bases de pasta de full iguals (si poden ser rodones, molt
millor).
- Tomàquet fregit
- Pernil dolç
- Formatge
- Olivada negra
- Ou (per pintar
la massa)
- Sèsam i pipes
Preparació:
S’estira una de les
masses i es comencen a afegir els ingredients. Comencem pel tomàquet fregit,
només per tacar la base, formatge a trossos finets, pernil dolç,
orenga i olivada negra.
Després es posa
l’altra base de massa al damunt s’agafa un tap que fassi de centre per no
tallar.
Amb la punta del
ganivet es comencen a fer talls. Quan ja es tenen tots fets es donen 2 voltes a
cada una de les parts fins tornar a deixar la part de la punta ben plana.
Sempre en la mateixa direcció. Es pinta amb ou i al centre s’hi posen pipes i
sèsam a la resta. Es posa al forn uns 20 minuts i llestos. Un cop refredada la
massa es talla bé per poder agafar els troços amb els dits. Es pot fer dolça o
salada amb els ingredients que agradin.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada