INGREDIENTS
(4 persones)
- Ous (4-6 )
- Rap (1 o 2)
- Gambes (6-8)
- Ceba (1)
- Beixamel (mantega, farina, llet, nou moscada, sal i pebre)
- Salsa de tomàquet
- Formatge per gratinar
PREPARACIÓ
- Cuinem al vapor les cues de rap i les gambes.
- Tallem la ceba ben petita i la passem per la paella; un cop rossa hi afegim el rap i les gambes tot esmicolat amb els dits. Ho lliguem amb la beixamel i ho couem uns minuts. Reservem.
- Fem una beixamel i reservem.
- Batem els ous i fem truites molt finetes com si fossin crepes.
- Fem un llit de salsa de tomàquet, a sobre hi col·loquem les truites farcides amb la massa reservada anteriorment com si fossin canelons.
- Ho cobrim amb la beixamel, hi posem una mica de formatge ratllat i cal al forn. Uns 5’ a 180º. Ho acabem amb l’opció de gratinar.
- Ja es pot servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada