INGREDIENTS:
20
gr de tomàquet sec en oli
80
gr de mantega
100
gr de Crackers
200
gr de “requesón”
100
gr de parmesà a talls
200
gr de formatge de cabra en rotllo
50
gr de nata (35% materia grassa)
400
gr de tomaquets cherrys variats tallats per la meitat.Cibulet i
alfabrega per decorar.
PREPARACIÓ
- Folra un motllo desmontable de 24 cm amb paper de forn.
- Tritura els crackers.
- Afegeix als crackers el tomàquet sec i la mantega i tritura. Posa-ho sobre el motllo amb un paper de forn a sobre per poder apretar, perquè quedi ben compacte. Reserva-ho a la nevera.
- Posa parmesà ratllat o picat, el formatge de cabra, el requesón, 2 o 3 pessics de pebre, 50 gr de nata i barreja-ho bé.
- Afegeix-ho a sobre el motllo reservat amb les galetes salades i aplana-ho bé. Reserva-ho a la nevera.
- Quan ho vagis a servir decora-ho amb els cherrys tallats, el cibulet i l’alfabrega i rega-ho amb un bon raig d’oli. Guarda el pastís a la nevera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada