Ingredients
-
Dues bosses congelades d’Edamames
-
Salsa de soja
-
Sal fina i sal en escates.
-
Llavors de sèsam
Preparació:
Preparar
Edamame és molt fàcil, només has d'introduir les baines de soja
verda sense descongelar en aigua bullint amb sal entre 3 i 5 minuts,
escórrer i llest!
Serveix-les
com més t'agradi, és un plat que admet molta llibertat de
preparació. Si vols una recomanació, t'aconsellem que les
acompanyis amb sal en escates i llavors de sèsam. Veuràs què
saborós!
Si
ho prefereixes, també pots donar-li un toc picant acompanyant-ho amb
pebre, o fer-ho més sucós amb salsa de soja. Com més t'agradi!
Com
es menja?
Menjar
Edamame és molt divertit, alguna cosa similar a menjar les nostres
clàssiques pipes. N'hi ha prou que introdueixis la baina a la boca,
extreguis el gra amb ajuda de les dents, i rebutgis la baina. I
gaudeix de tot el seu sabor!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada