INGREDIENTS
·
1 Paquet de
pasta cilíndrica per gyoza
(ho venen congelat a botiges internacionals)
·
Porradell o
cibulet o ceba petita
·
Col
·
150 gr de carn
de porc picada
|
·
1 gra d’all +
gengibre (igual cantitat que all)
·
1c/c sake o vi
blanc
·
1c/c oli de
oliva/ de sèsam
·
1c/s de salsa
soja o Mirin (vi dolç)
·
Sal, pebre i
oli.
|
ELABORACIÓ
1. Ratllem l’all i el gengibre.
2. Podem escaldar la col. Piquem la col
i el cibulet.
3. Barregem tots els ingredients en un
bol amb el vi, l’oli, la salsa de soja, sal i pebre.
4. Llavors farcim la pasta fent una bola
amb la carn que hem preparat i tanquem les gyozas amb una gota d’aigua.
5. Marquem les gyozas a la wok amb oli,
llavors posem un dit d’aigua, pugem el foc, perquè faci vapor i tanquem. Es
poden fer al vapor, fregides o bullides.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada