INGREDIENTS
·
Arròs basmati
·
Oli de coco
·
2 grans d’all
·
Sal
·
1 ceba tendra
·
Gingebre
·
Carbassa
|
·
Pastanagues
·
Espàrrecs/pèsols
·
Bròquil
·
2c/s de curri
verd (modificable per altres tipus de curri)
·
1 llauna de
llet de coco (400ml)
·
1 llima,
llimona, mandarina o taronja.
·
Coriandre
|
ELABORACIÓ
1. Escalfem l’oli a la wok.
2. Quan l’oli estigui calent hi afegim
la ceba, l’all i el gingebre.
3. Hi afegirem els espàrrecs, les
pastanagues amb un polsim de sal a foc mig-alt.
4. Ho remanem tot bé amb la pasta de
curri.
5. Afegim la llet de coco i ho deixem
acabar de coure fins que les verdures estiguin a punt (tapat).
6. Rectifiquem de sal i sucre si es
convenient.
7. Ho apartem del foc i hi incorporem el
coriandre i la llima (ratlladura i raig).
8. Recordeu muntar l’arròs a sota i a
sobre el curri verd adequat per acompanyar l’arròs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada