INGREDIENTS
·
1 l de llet
·
1 beina de
vainilla o sucre avainillat
·
1 branqueta de
canyella
·
La pell de ½
llimona
|
·
6 ous
·
100 gr de sucre
·
125 gr de
croïsants, brioxos del dia anterior, etc..
·
Sucre pel
caramel
|
ELABORACIÓ
1. Poso la llet amb vainilla, la llimona
i la canyella en un cassó al foc, deixar bullir i deixar refredar, ho coleu amb
un colador fi.
2. Fem el caramel amb sucre al foc, no
remanar i vigilar; aboqueu al motllo.
3. Enceneu el forn a 190º, preparem per
fer el bany maria.
4. Amb una mica de llet, del litre que
heu bullit deixeu en remull els croisants o brioxos, afegim els ous batuts i el
sucre.
5. Aboqueu tot en el motllo i 1 h al
forn. Si es cou massa per damunt tapeu amb una mica d’alumini.
6. Després a la nevera perque acabi de fer-se.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada