BACALLÀ
DE QUARESMA
8 peces de bacallà dessalat
4 ous
durs
1 ceba
3 o 4
cullerades de salsa de tomàquet
50 gr
d'avellanes
50 gr
d'ametlles
oli
d'oliva
2 alls
torradeta
de pa
julivert
carxofes
(opcionals) tirar-les abans del bacallà.
Enfarineu el
bacallà i daureu-lo a la cassola amb oli calent.
Tot seguit
retireu el bacallà i afegiu-hi la ceba rallada i deixeu-la enrossir. Afegim les
cullerades de tomaquet i la fulla de llor.
Mentrestant
poseu en un pot les ametlltes i les avellanes, el juliver l'all i ho tritureu
tot. Quan la ceba estigui ben rossa incorporeu-hi el bacallà i una mica d'aigua
tèvia.
Després
afegir una mica d'aigua a la picada i incorporeu-la a la cassola.
Deixeu-ho coure durant 15 minuts.
A
continuació afegiu-hi els ous durs i deixeu-ho coure dos minuts més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada