INGREDIENTS
250 gr de xoco fondant
3 ous
100 gr de mantega a trossos.
250 gr de sucre:
(150 gr) Sucre glas i ratlladura de pell de llima o llimona.
100 gr sucre normal pel brownie
100 gr de nous pelades i fetes trossos amb les mans.
50 gr Farina reposteria
Fruits vermells (125 arandanos frescos i 125 frambuesas)
500 gr Mascarpone
PREPARACIÓ
- Escalfa el forn a 200º en una safata de forn de 30x40 amb un paper de forn per sobre (sense cap motllo) és perquè quedi una capa ben fina de brownie.
- Barrega 100 gr de mantega, la farina 100 gr de sucre, 3 ous, la xocolata fondanti tritura-ho tot.
- Escampa-ho sobre la safata de forn formant un rectangle de 25x30 i posa-hi les nous per sobre .
- Posa-ho al forn uns 8’ a 200º. Quan acabi reserva. Talla cercles de la mida del bol o got on ho vulguis servir. Reserva’ls.
- Agafa una culleradeta de sucre glass amb ratlladura de llima i barreja-la amb el mascarpone i reserva a la nevera.
- Munta el postre: sota el got el cercle de brownie, a sobre amb una mànega la crema mascarpone amb sucre, pel damunt els fruits vermells. Talla mini trossos de brownie amb els dits i escampa per sobre amb un colador una mica de sucre glass amb llimona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada