Ingredients
250g de carn de porc picat
250g
de carn de vedella picada
Alls
oli
d’oliva
julivert
sal
i pebre
Curri
per arrebossar
75
grams de molla de pa remullada en llet
(també serveix pa de motlle,
sense escorça)
Dos
ous.
Per la salsa de iogurt:
2
iogurts grecs
poma
golden a daus petits
menta
El suc de 1/2 llimona
1/2 grans d'all (al gust)
Oli d'oliva verge
Sal i pebre
El suc de 1/2 llimona
1/2 grans d'all (al gust)
Oli d'oliva verge
Sal i pebre
Elaboració:
Començarem
preparant les mandonguilles. Per a això posarem la molla de pa
xopada en llet en un bol i incorporarem la carn al costat dels ous
batuts, una miqueta de canyella i el pebre. Barregem tot ben i
incorporarem el julivert ben picat i tirarem la sal. Barrejarem bé
i anirem fent les mandonguilles de la grandària que vulguem,
reservant-les para més endavant.
En
un plat posarem el curri i en una paella posarem oli com per fregir
les mandonguilles. Mentre es va escalfant, anirem arrebossant en el
curri totes les mandonguilles. Les passarem per la paella fregint-les
bé perquè quedin daurades per tots costats i reservarem en un
plat amb un paper de cuina perquè retingui l'excés d'oli.
Preparem
la salsa. En un bol, posem el iogurt i la resta d'ingredients.
Remenem amb unes barilles fins que quedi una salsa sedosa. Servim mandonguilles les acompanyades de la salsa. Podem acompanyar amb una salsera a part per si algú se n'hi vol afegir més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada